torsdag 2 december 2010

Det närmar sig..

Ziri tillbringar nu dagarna med att långsamt ta sig runt huset med en mage som nästan släpar i golvet, jag lovar, det fattas inte många centimeter. Hon sitter inte längre som en hund gör utan hon lägger sig direkt, gärna på sidan. Man riktigt ser hur hon tycker att detta är boooring...
Precis som alla gravida (oavsett om det är människa eller hund) så blir hon offantligt kissnödig på nätterna. Hon vill gå ut många gånger.. Vilken tur för Matte att hon sover som en stock och inte hör att det gnälls vid altandörren utan Husse får snällt tassa upp och släppa ut en fröken i nöd.

Idag blev valplådan klar. Husse fick en snilleblixt för ett tag sedan och har gjort en toppenfin låda av underredet till en byrå som skulle slängas då alla lådorna har gått sönder. Ziran provade lådan och godkände den direkt genom att morra lite svagt åt de andra hundarna när de ville kolla! Det märktes att hon nog förstod att den nya stora "hundkorgen" var hennes BB-avdelning och dit var inga andra taxar välkomna..:)

Vi tror att vi nu har allting hemma som vi behöver, bland annat en bra digital våg samt ett helt gäng med 2-kronors handdukar från IKEA.... Förra gången var det ju uppfödarens kull och hon bistod med allt vi skulle använda vid valpningen.




1 kommentar: